- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Csatlakoznék hozzád!
Nagyon sajnálom Diegho, hogy ezt a döntést hoztad.
Bizonyára meg van az okod rá, amit természetesen kénytelenek vagyunk elfogadni.
Sajnos nem tudjuk - én legalábbis nem tudom -, hogy mi volt a konkrét kiváltó ok, de arra gyanakszom, hogy vki már megint beszólt Neked vagy leszólta a videót!?
Én csak annyit kérnék - szerintem többünk nevében -, hogy ne büntess egy tömeget egyetlen idióta, balfasz miatt! Ha van még rá mód, hogy átgondold, aludj rá egyet, akkor kérlek tedd meg és mérlegeld azt, hogy mennyien dicsértük és elismertük a munkádat, nem kell foglalkozni az irigy balfékekkel.
Megvettem már a KT, de még eddig nem mentem vele, ugyanis nem tettem még bele legénységet, de szeretnék rövid időn belül. Nagyon örülnék és megköszönném, ha tudnék nézni Tőled egy KT-s videót, hogy miként is kell majd vele játszani.Még1x kérlek gondold át - sokan kérik ugyan ezt ebben biztos vagyok - és ne a majmok miatt büntesd azokat, akik értékelik azt, amit a közért teszel/tettél.
Üdv. Janó
Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest