Aktív témák

• vhw

addikt

válasz BaLee #44305 üzenetére

Mind a kettő 7es...
    Jelentős hátrányt nem találok a Su-152-vel szemben - miközben prem tankos extrái vannak.

Tenken: csak azért hoztam fel, mert ha az AAA kategóriás játékról van szó, akkor senki nem botránkozik meg 10+ ezer forintos árakon. Miközben két év alatt azért el lehet fogyasztani pár ilyet, ha valaki nem áll rá konkrétan valamilyen multiplayeres részre (ha meg az adott játéknak nincs is ilyen, akkor egy idő után úgyis a polcon végzi, díszként)
    De ha egy ilyen mezei vacak MMO-ról van szó, akkor mit képzelnek, hogy AAA árakon adnak bizonyos tartalmakat? (miközben hosszabb távra szólnak, mint pár 1-2szer végig-játszós cím)

Nekem személyszerint tetszenek a prem tankok, ezért nem értem mi a probléma azzal, hogy ha már amúgyis 2 évig ingyen játszottam ezzel a játékkal, akkor megdobjam a fejlesztőket egy kis zsetonnal.
    Nem azért nem fizettem eddig, mert spórolni akartam rajta, hanem mert nem éreztem úgy, hogy annyit kaptam volna, hogy "megérje" nekem fizetni, hogy megnyissam a pénztárcámat nekik.
    Azóta eltelt sok idő, sok csatát letoltam, sok kellemes pillanatot is szerzett (a sok kellemetlen mellett), de végülis még mindig itt vagyok és érdekel és játszok (tehát valahogy még mindig pluszban van a mérleg).
    Akkor miért is ne szerezzek be kicsit exluzívabb tartalmakat pénzért, amik bizonyos pluszokat is nyújtanak (+credit & legénységképzés, adott esetben könyített MM) azon felül, hogy tetszik a pixelhalmaz vagy a játékstílus.

AlexWolf: mert nem olyan konstrukcióban vetted, ami bizonyos időre szól. Pénz visszafizetés meg nincs, érthető okokból. Goldot meg nem adnak vissza, mert akkor nyugodtan cserélgethetné a premium tankokat mindenki pillanatnyi ízlése szerint a kezdetben egyszer befizetett tőkéje értékében.
    Ez viszont nem hoz pénzt a WG-nek, akinek nem csak akkor, egyszer kell kifizetni a villanyszámlát, meg a béreket.

Aktív témák

Hirdetés