Hirdetés

Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz Zizifull #43190 üzenetére

Én megnyomnám, hiszen így minden tank elérhetővé válna, azzal játszanék, amelyikkel akarok, anélkül, hogy végeláthatatlan grindeléssel kellene kiküszködni rá az xp-t. A játékélmény meg nem veszne el, hiszen most sokan pusztán azért szenvednek egy-egy szerencsétlen, nem szeretett tankban, hogy a következő, szerencsétlen és nem szeretett tankot kigrindeljék, mert a listájuk végén valahol ott van az áhított tank, amire vágynak. Így azonnal megkapnák, ami kell, és onnantól lenne igazi fun play, örömjáték azzal, amivel akar, és nem azzal, amire éppen rá van kényszerítve.
    Az oka ennek nálam az, hogy mostanában kevesebbet játszok, azt is a kedvenc gépeimmel, így ágat húzni gyakorlatilag nem tudok, megakadtam ott, ahol vagyok. Ma már egy tier 4-ről 5-re történő váltást is eléggé megerőltetőnek tartok . .. . Volt idő, amikor Shermannel akcióban egy hétvége alatt annyi pénzt szedtem össze, mint most 2-3 hónap alatt . . . Amikor a mostani legnagyobb tankomat, a Királytigrist farmoltam, egyetlen Shermanes hétvégi akció alatt összeszedtem a full árát, pluszt betáraztam cikkekből, plusz még maradt másfél millám . . .

Igen, megoldás lenne a goldos xp-váltás, de annyi pénzt nem akarok belefektetni a játékba, számolgattam, de annyi pénzem ilyesmire nincs. Venni akarok egy hónap prémiumot, bár amennyit most játszok (max. kb 10
    csata esténként), azzal se lenne világmegváltás.

szerk: amúgy én viszonylag "könnyen" beszélek, mert amikor elkezdtem, és láttam, hogy bejön, a célom az volt, hogy a "történelmi" világháborús gépekből álljon egy-egy a garázsban. T-34, SU-85, valami orosz nehézjárgány (KV-1 + KV1-S lett), a németeknél a Stug3, hozzá csatlakozott a nagyon megszeretett Hetzer, a "kötelező" Tigris + Királytigris duó, az angoloknál a Churchill, az amcsiknál a Sherman . . . ezek mind megvannak már. A többire, főleg a felsőbb, 7-esnél magasabbakra meg beláttam, hogy esélyem sincs. Ezekkel annyit kellene nyomatni, mint amennyit eddig játszottam összesen . . .

Aktív témák