Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
babferi
tag
Bar mar jo ideje nem mentem vele mert uj fiokot csinaltam , de ez a par mondat hatha segit . No az E2 nekem rohadtul bejott tobb mint 300 csata alatt 64% nyeresi aranyom volt vele. Az a tank inkabb hevy jellemzoit itelve ( loveg kivetelevel persze
) a dolgok surujeben jo vele lenni
. En az alap toronnyal es a 10.5 loveggel hasznaltam . Campelni , sniperkedni ne akarj vele megha a 76mmes loveg is van rajta , nem igazan arra van . Ill. akarmelyik loveg is van rajta mindig keresni kell az ellen gyenge pontjait mert amugy gyakran fogsz pattanni vagy kicsit sebezni . Szembol nagyon bitang ha forgatva van a 130 pen koruli lovegeknek beletorik a bicskaja , bar amiota creditert elerhetoek a prem ammok azota ez kicsit valtozott szerintem . Ha lehet mindig ugy erdemes vele helyezkedni , hogy a fronjat lassa csak az ellen . A masik dolog ami tetszett benne , hogy nem volt egy tipikus critikusra sebzodo tank , persze kapott ilyen talalatokat , de nem volt olyan , hogy allandoan egett vagy az ammorack vagy a motor elszallt volna. A gun depression eszmeletlen jo rajta , hepe-hupas , dombos mapokon ez irdontalan elony . Ha top tank voltam en csak tortem az utat vele , de ha lent voltam akkor is a hevykkel mentem es kisse lemaradva csipkedtem az ellen hevyjeit , tamogattam az enyeimet . Amolyan noobok remalma az a tank szerintem (legalabbis amikor utoljara probaltam par honapja ) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a dolgok surujeben jo vele lenni
. En az alap toronnyal es a 10.5 loveggel hasznaltam . Campelni , sniperkedni ne akarj vele megha a 76mmes loveg is van rajta , nem igazan arra van . Ill. akarmelyik loveg is van rajta mindig keresni kell az ellen gyenge pontjait mert amugy gyakran fogsz pattanni vagy kicsit sebezni . Szembol nagyon bitang ha forgatva van a 130 pen koruli lovegeknek beletorik a bicskaja , bar amiota creditert elerhetoek a prem ammok azota ez kicsit valtozott szerintem . Ha lehet mindig ugy erdemes vele helyezkedni , hogy a fronjat lassa csak az ellen . A masik dolog ami tetszett benne , hogy nem volt egy tipikus critikusra sebzodo tank , persze kapott ilyen talalatokat , de nem volt olyan , hogy allandoan egett vagy az ammorack vagy a motor elszallt volna. A gun depression eszmeletlen jo rajta , hepe-hupas , dombos mapokon ez irdontalan elony . Ha top tank voltam en csak tortem az utat vele , de ha lent voltam akkor is a hevykkel mentem es kisse lemaradva csipkedtem az ellen hevyjeit , tamogattam az enyeimet . Amolyan noobok remalma az a tank szerintem (legalabbis amikor utoljara probaltam par honapja ) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)