- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Micsurin #36968 üzenetére
Szvsz mindkettő nagyon jó, anno amikor 5x volt és prémium kód, akkor a IV-es nekem egy körből elit is lett. Minden 3-mas tankot feldobhat akár Tier 4-5-be is, a szerencsén múlik. A Cruiser III pedig kegyetlen OP Tier 2-ben, annyi baja van, hogy nincs páncélja és pontatlan egy cseppet.
(#36877) Cooper911: Kicsit én is pontatlanabbnak érzem a GwPanther-em 8.3 óta (eddig 51-es találati arány vele). A sebzésével nincs semmi gond, viszont mintha lassabban is célozna.
(#36681) pitepeti71: Antióchiai Szent kézigránát.
(#36922) Stauffenberg: Én még az első alkalommal beregeltem, meg is jött a 100 arany. Most hogy mondod, pont tegnap hívott a wg, hogy megnyertem a 8.3-as akcióból a Type 59-et, de mondtam nekik, hogy nem kell, mivel nekem van már egy.
Bocs, ezt nem hagyhattam ki, eddig még egyszer sem hívtak fel.
(#36999) jimmy74: Nekem volt és szerettem, jó gép. Amerikai szintű függőleges lövegkitéríthetőség, szovjethez képest pontos löveg és erős frontpáncél. Bár a hasát a 200 mm átütésű lövegek beviszik, az UFP-je jobb, mint az IS-4-nek a vezető nyílását nem nézve. A nagy toronynak még a kupoláját sem lövi be minden, viszont a stock torony papír. Agilitása rossz, nehezen gyorsul, lejtőn viszont eléri akár az 50-et is. Nagyon lassan céloz, a töltésideje 100-as legénységgel, ventivel és töltésgyorsítóval 11,22 sec.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest