- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #32573 üzenetére
M6 tulajokat kérdem... Hogyan verekedtétek át magatokat a T1HT-n? Vagy hogyan jutottatok el addig, hogy elit legyen a tank? Jelenleg olyan, hogy a KV1 körbetáncol
Nagyon kezdokent jatszottam vele anno, nem tul hatekonyan.
Mentem sokat, aztan mindenre lottem amit lattam, igy osszejott az XP minden modulra+M6-ra, ettol lett elit.Nyilvan ha az ember mar jatszik par honapja, akkor van nemi gyakorlata, es joval kevesebbet benazik ugyanazokkal a tankokkal, mint regen.
Legalabbis nekem anno a Lee nagyon nem ment, alig birtam kiszenvedni a T1HT-t, masik ket kifejlesztheto tankot hagytam is a francba.
Aztan fel evvel kesobb pont a Lee, meg az alap Sherman volt a hetvegi penznyomda, akkor elovettem megint, 2x annyi XPket kaptam meccsenkent, mint regen.8.2-ben modositottak a techtreen, igy a Sherman Jumbobol most mar T29-et lehet fejleszteni, nem M6-ot.
Meg a korabbi M7 MT -> Sherman E8 lehetoseg is megszunt, helyette az uj med agat lehet fejleszteni.T1HT-t szemből hol lőjjem?
Torony alatt van egy fuggoleges sav a geppuskafeszekkel, ott love siman ementalit csinalsz belole gyenge agyuval is.
Valamivel nagyobb penu agyukkal a 88mm-es hasa is atloheto.
Elvileg a Leetol orokolt agyu 101 penje nagyjabol eleg, ha pont szembol lovod, ha mar nem derekszogben all, akkor pattoghat.
Tegnap meglepett, hogy 135 pennel lepattantam onnan, valoszinuleg lecsuszhatott, mert eppen visszatolatott elolem.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest