- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Nem tom mi ez a type mizéria. Ugyan azt tudom leírni amit eddig is. Panther 2vel reggelire ettem őket, és simán tudom sebezni őket kv1sel szemből(pedig csak 175-ös pen)! Múltkor felgyújtottam egyet, egy lövéssel 1000Hp minusz. Utána ment a következő, ami ki is végezte. Éppen hogy nem a top med tier8ban. Ismerni kell ennyi....
Én is sokáig tartottam tőle, azt miután kiismeri az ember, nem ellenfél többé. tehát a megoldás, nem játszottatok eleget type ellen. Ott kezdjétek, hogy a tornya lövésést felejtsétek el(hasát kell lőni), azt ha már bátrak vagytok akkor mehet a parancsnoki torony, azt később mehet szemből is, az ágyú alatt két oldalt. Nem tom mit kezdenétek egy is7-el? Annak még ennyi gyenge pontja sincs....., az egy erőd ehhez képest
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest