- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Pont most akartam az SG-n egy vitaindítót írni arról, hogy nem tudom miért, de T10-es tankokkal van messze a legjobb statom. Két T10-es tankom van, az IS-4 és a T110E5. Lehet, hogy épp a két legjobbal rendelkezem, de valahogy jól megy velük. Csak randomban megyek, se CW, se ESL, se szakasz, se század, se semmi, csak magam, minden más tankkal is. Minden mutatóm jobb velük nagy átlagban, mint a többi tankommal. Közepes, átlagos játékos vagyok. Erre én csak azt az egyetlen megoldást tudom, hogy T10-ben azért csak jobb játékosok vannak, mint lentebb. Persze tudom, hisz látom, hogy itt is van hátsóval támadó E-100, mindig a Batchattal játszók halnak elsőnek és arra nem képes T8 artyval valaki, hogy ha látja, hogy az ellennél gyors scout van, akkor ne a mezőn várja be. Szóval tényleg vannak itt is hihetetlen játékosok, de csak van mögötte legalább 1000-2000 csata és az mégis több, mint egy nyolcas tankban játszóé.
De persze, mivel még csak 150 csata körül vagyok ezekkel a tankokkal összesen, lehet a szerencse van velem. Majd nyilatkozom 1000 csata körül. Ha akkor is ez marad a helyzet, akkor csak kimondható, hogy átlagban mégis jobb játékosok játszanak T10-ben.Amúgy sajnos, mivel prém nélkül játszom nem túl gazdaságosak ezek a partik, mégis szeretek velük menni. Mind a két tankot bátran ajánlom mindenkinek. Még az IS-7-re lennék kíváncsi. Ki van már fejlesztve, de bőven elég nekem ez a kettő, mert tulajdonképpen kicsit ellentétei egymásnak. Az IS-7-el meg kb. úgy is ugyanúgy kell játszani majdnem, mint az amerikaival.
Jah és még egy dolog. Amikor felvetődik a prémeseknek jobb MM-et ad a rendszer örök téma. Csak két dolgot szoktam megemlíteni.
1. Mivel játszottam kb. 1 évig prémmel direkt írtam egy hónapig minden tankkal, hogy a listában hova kerülök, majd 1 hónapig prém nélkül ugyanezt. Természetesen nincs statisztikai különbség. Nem csalnak ebben a WG-sek.
2. A win arányról meg ez a kép sokat mond. Október közepén járt le az 1 éves prémem, azóta anélkül játszom:
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest