- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #29193 üzenetére
Én kipróbáltam tesztszerveren, nem sokat mentem vele, meg az idétlen MM miatt nem is nagyon lehetett lemérni mit tud (vagy olyan csata volt ahol 12vs12 TOG oldalanként, vagy a csapat volt olyan, hogy mindenki leszarta a csatát csak rohangált).
A kredithozamot szerintem lehet hasonlítani a többi 6os prem tankéhoz. Nekem a Dmax 15-30k között szokott kapni, ebből jön le a javítás + lőszer (ami ebbe elég drága). Szóval szerintem a TOG nettóban olyan 10-25 között hozhat prem nélkül (csatatéri szereplés függvényében) Ettől lehet több epic csatánál, meg kevesebb fűbe-harapásnál.
De mind ezeken felül, egy meglehetősen szituációfüggő tank, jó sok hátrányos tulajdonsággal, kevés pozitívummal. (szerintem kiegyensúlyozottabb a PzIVS T6-ban prem tanknak, a Dmax újfent azért nem ajánlatos mert a lőszer megeszi a bevétel jelentős részét, na meg... gyakran "varázslatos" az ágyú teljesítménye.)
Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gitáros topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- PlayStation 5
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- iPhone topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest