Aktív témák

• vhw

addikt

válasz Arpee78 #28717 üzenetére

Tudod az, mikor a nagyszájú "profik" azzal védekeznek, hogy lám, nekik már 2-3-4... killjük van. Artyk-tankok vegyesen, csak ezek a killek általában low tier tankok, avagy 100-200 HP-soknak adott kegyelemdöfés, de ezen felül semmi nincs az adott játékos számláján (és mivel neki van killje ő már jónak tekinti magát).

Igen ki kell lőni a lesebzett tankokat is, igen azok is ugyanakkorát tudnak visszalőni mint a full HP-sok, csak néha mérlegelni kell. Mérlegelni, hogy milyen tankban vagy, kik/mik vannak melletted támogatni, mit lősz ki és milyen sorrendben.

A 0-15-ös meccsek azért vannak, mert se célozni nem tudnak, se a focus fire-t nem ismerik.

Visszatérve a fragekhez... az utóbbi időben láttam pár TK-t azért mert valaki állítólag "kill stealer". Két "játékos típustól" láttam már ilyet.
    - low effes sík, minimális kiosztott dmg-vel, és hisztizik, mert nem hagyják "játszani".
    - a másik típusnál, pedig még viszonylag egész szép kiosztott dmg-t láttam (jó, nem világbajnok, de tankjához/tierjéhez képest elment) csak úgy alakult, hogy mindig valaki más lőtte az utolsót a célpontba, erre begurult és kilőtt egy csapattársat. Miért? Mert bizonyára ő sincs tisztában a játék működésével. Ha nem TK-zik egy egész jó kis meccset zárt volna, pluszban jöhetett volna ki, de inkább 100%ról szétlőtt valakit, gyerekes dühében.

Aktív témák

Hirdetés