Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
A játékkal kapcsolatos sérelmek legnagyobb részét nem a WG, hanem a játékosállomány okozza. Ezt aláírom, de: mi a halálos péklapátért nem lehet a kárpótlási rendszert úgy megcsinálni, hogy legalább az igazságos legyen? Tököm tele van, hogy belém rohan egy nyomorult AMX, leröppen fél HP-ja, majd én fizetek a végén 8-10k büntetést (én meg kapok 40 kreditet, mert lement pár életpontom) és emiatt egy rakat csatám veszteséges...van olyan fórum, ahol javaslatokat lehet tenni és esetleg foglalkoznak is vele? Mert azt szívesen kérelmezném, hogy a csapaton belüli ütközésért vagy ne vonjon le HP-t vagy legalábbis ne kelljen érte büntetést fizetni...lövés okozta csapatsebzés, az rendben van, ott legyen büntetés, mert ott egyértelmű, ki a "feladó", ergo ki a vétkes, de ez tényleg érthetetlen és erről, ill. ez ellen a WG tehet.
Sorry, nem szoktam siránkozni, de ez most kikívánkozott.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Parfüm topik
- Gitáros topic
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest