- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
A játékkal kapcsolatos sérelmek legnagyobb részét nem a WG, hanem a játékosállomány okozza. Ezt aláírom, de: mi a halálos péklapátért nem lehet a kárpótlási rendszert úgy megcsinálni, hogy legalább az igazságos legyen? Tököm tele van, hogy belém rohan egy nyomorult AMX, leröppen fél HP-ja, majd én fizetek a végén 8-10k büntetést (én meg kapok 40 kreditet, mert lement pár életpontom) és emiatt egy rakat csatám veszteséges...van olyan fórum, ahol javaslatokat lehet tenni és esetleg foglalkoznak is vele? Mert azt szívesen kérelmezném, hogy a csapaton belüli ütközésért vagy ne vonjon le HP-t vagy legalábbis ne kelljen érte büntetést fizetni...lövés okozta csapatsebzés, az rendben van, ott legyen büntetés, mert ott egyértelmű, ki a "feladó", ergo ki a vétkes, de ez tényleg érthetetlen és erről, ill. ez ellen a WG tehet.
Sorry, nem szoktam siránkozni, de ez most kikívánkozott.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest