- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Atlantis #28068 üzenetére
szerintem buff... hogyha a mobilitás nem is javul, de romlani biztos nem fog!
sebzésre kitérve:
0.7 seccel lett nagyobb atöltési idő. nekem most 6.75 sec. 3mas szintű legénységgel, (majdnem 2000 csatát megjárt ez a type). a 8.7 secből lesz kb. 7.4 -7.5 a töltési idő.
cserébe nagyobb penetrate és nagyobb damage.
kérdezem én, miért olyan fontos a plusz 0.7 sec a töltésnél. ezek csak akkor számítanak, hogy ha valaki foylamatosan tüzel velük.
de hány olyan meccs van ahol a tpye-al alig várod hogy "töltsön..töltsön és lőőőjem már".nem fogom egyből kilőni a skúlókat ahogy betöltött az ágyú... mert egyszerűen nem vagyok midnig oylan helyzetben, de szerintem senki.
persze és is sokat lövök úgy, hogy egyből ahogy betöltött, de mégsem az összes csatám ugy játszom vele.
Djuree jah.. pláne vezetés közben!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation 5 Digital Edition + Midnight black cover
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest