- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én ezt XVM nélkül is megmondom. Én egy évvel ezelőtt nagyon jókat játszottam, kiegyensúlyozottak voltak a körök. Rengeteg döntetlen kört mentem, mert a két csapat teljesen kiegyensúlyozott volt erőviszonyokban és még 15 perc alatt sem tudtuk egymást ledarálni.
Akkoriban még ismeretlen volt a szopóág is. Mindegy, hogy ez mítosz vagy sem, valamiért csak felbukkant a kifejezés és nem ok nélkül. Rettenetesen felhígultak a játékosok és egyre rövidebbek a körök, mert vagy a saját vagy az ellenséges csapat adja meg magát 2-3 percek alatt.
Call of Duty-ban is lejátszódott ez. A legelső rész meg a United Offensive kiegészítő remek volt, nagyon jó társaságok jöttek össze és persze volt sok vérpisti, de ők jók voltak fragnek és nem tették tönkre a többiek játékát. Aztán a CoD2 akkorát robbantott, hogy a játékosbázis összetétele teljesen felhígult. Ugyan ez megy a WoT-ban is. Minél népszerűbb és divatosabb, annál több hülye keveredik bele és egy bizonyos méret után már annyi hülye kerül egy csapatba, hogy nem haszontalanok, hanem egyenesen visszafogják és hátráltatják a csapat egészét.
Kedvenc lemming taktikám: Van egy-két arty, ők a bázison maradnak, ezen kívül az összes többi ostoba barom libasorban megy egyetlen oldalon, már majdnem az ellenséges bázisnál vannak (egy leadott lövés nélkül, mert az ellenség is hülye és nem azon az oldalon vonultat fel 13-14 tankot), amikor a saját bázisra befutnak az első támadók. Erre fogja magát az összes (!), megfordul és visszaindul.
Egyszer láttam már olyat (arty voltam), hogy az ellenség is ugyan ezt tette. Mindkét fél eljutott a másik bázisára, majd tömegesen visszafordultak.
(#27828) echterion: Miről lehet beszélgetni évekkel a játék startja után? Jelentős mennyiségű új tartalom nincs, hogy
Aktív témák
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest