Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Nem tudtam, hogy "így megkopott a fénye", elnézést. Igazából én olyan véleménnyel voltam a H735f-ről, mint a többi átlag játékos, hogy bemegy T2-3-ba, és a lövések nagy része lepattog róla. Mindenesetre kösz, hogy ezt leírtad, mert én is terveztem venni egy ilyet az olyan napokra, amikor fáradt fejjel nem megy a játék, és lehet funolni kis tier-ben. Valamennyi tapasztalatom nekem is van, csak néhány tankhoz kevés, hogy minden körben lesebezzem a hp-m kétszeresét.
A Type-hoz meg: Rendben, te nyertél. Lásd van olyan hülye is, aki nem áll ki végsőkig a saját baromsága mellett, hanem utolsó szóra egyet ért az igazsággal. Rendesen felfújtam a dolgot, még ha te nem is úgy gondolkodsz, hogy a kedvenc tankod legyen jobb a többinél és tojsz magasról a balance-ra, én néha igen, de gondolni kell a többi player-re is. Oké, én vagyok a balfasz, miattam megy szarul a Type-pal, nem mindenkinek 1600+ az effije, mint neked, valakinek csak 1120. Épp ezért kértem, hogy valaki jöjjön szakaszba, aki mondaná, hogy milyen hülyeségbe ne menjek bele, vagy néhány esetben mi a teendő, mert nem úgy szeretnék lemenni több száz csatát lemenni vele, miközben a saját hp-m nem bírom lesebezni vele körönként. Nem válaszolt senki, megértem nincs ideje vagy kedve az embereknek, ezért hagytam a fenébe az egészet. Azért örültem volna a buff-nak, mert hátha visszahozta volna azt a játékélményt, amit 8.0 előtt adott. Azt viszont még egyszer elmondom, hogy NEM azért vettem, mert a kis 5-6-os tankommal nem ment a játék, nem 3-400 effivel siemapl vagyok, hanem farmolási okokból, hogy ne a Churchill-el vagy bármelyik más non prém 5-össel kelljen kifarmolni a pénzt a későbbi 10-es tankomra, meg a többire, és még azért is, mivel pont elérhető volt, a T-44-et is szerettem, a haverom is vett egyet, az övével sokat mentem, amíg nekem nem volt, sorra prém nélküli 50-70k-s köröket.
(#27439) Dobi 562: Nekem így már elég, amíg nem láttuk addig volt baj.
(#27434) D.Orion: Ne zavarjon már, hogy ezt az előtt írtam még, mielőtt írta volna valaki, hogy Decemberben lesz event. Mióta figyelem az event-eket, még egy olyan hétvégével nem találkoztam, aminél áttolódott az event következő hónap első napjára.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest