- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Nem tudtam, hogy "így megkopott a fénye", elnézést. Igazából én olyan véleménnyel voltam a H735f-ről, mint a többi átlag játékos, hogy bemegy T2-3-ba, és a lövések nagy része lepattog róla. Mindenesetre kösz, hogy ezt leírtad, mert én is terveztem venni egy ilyet az olyan napokra, amikor fáradt fejjel nem megy a játék, és lehet funolni kis tier-ben. Valamennyi tapasztalatom nekem is van, csak néhány tankhoz kevés, hogy minden körben lesebezzem a hp-m kétszeresét.
A Type-hoz meg: Rendben, te nyertél. Lásd van olyan hülye is, aki nem áll ki végsőkig a saját baromsága mellett, hanem utolsó szóra egyet ért az igazsággal. Rendesen felfújtam a dolgot, még ha te nem is úgy gondolkodsz, hogy a kedvenc tankod legyen jobb a többinél és tojsz magasról a balance-ra, én néha igen, de gondolni kell a többi player-re is. Oké, én vagyok a balfasz, miattam megy szarul a Type-pal, nem mindenkinek 1600+ az effije, mint neked, valakinek csak 1120. Épp ezért kértem, hogy valaki jöjjön szakaszba, aki mondaná, hogy milyen hülyeségbe ne menjek bele, vagy néhány esetben mi a teendő, mert nem úgy szeretnék lemenni több száz csatát lemenni vele, miközben a saját hp-m nem bírom lesebezni vele körönként. Nem válaszolt senki, megértem nincs ideje vagy kedve az embereknek, ezért hagytam a fenébe az egészet. Azért örültem volna a buff-nak, mert hátha visszahozta volna azt a játékélményt, amit 8.0 előtt adott. Azt viszont még egyszer elmondom, hogy NEM azért vettem, mert a kis 5-6-os tankommal nem ment a játék, nem 3-400 effivel siemapl vagyok, hanem farmolási okokból, hogy ne a Churchill-el vagy bármelyik más non prém 5-össel kelljen kifarmolni a pénzt a későbbi 10-es tankomra, meg a többire, és még azért is, mivel pont elérhető volt, a T-44-et is szerettem, a haverom is vett egyet, az övével sokat mentem, amíg nekem nem volt, sorra prém nélküli 50-70k-s köröket.
(#27439) Dobi 562: Nekem így már elég, amíg nem láttuk addig volt baj.
(#27434) D.Orion: Ne zavarjon már, hogy ezt az előtt írtam még, mielőtt írta volna valaki, hogy Decemberben lesz event. Mióta figyelem az event-eket, még egy olyan hétvégével nem találkoztam, aminél áttolódott az event következő hónap első napjára.
Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest