Hirdetés

Aktív témák

• D.Orion

veterán

Most vagyok túl a 3. Cromwell(L/50 gun) csatámon és lassan fel lehet festeni a tank oldalára a Lucky feliratot/nevet.

Első csatámat rendesen elcseszte a csapat, 6. percben már csak én éltem egyedül. Pedig T6 csata volt.

Második csatámban lista alján voltam T8 csatában. Sikerült sebeztem 900dmg!-t és megölnöm T-43, Panther, Panther II-t! Majdnem meglett a SU-152 is, csak elcsesztem és nem számoltam azzal, hogy neki a free kill kell. 9hp-ja volt és gondoltam azt lekapom róla HE-vel, igen ám, de amint kinéztem rá már lőtt is. :( Ezzel a csatával meglett a 3rd Class.

Harmadik mostani csatám még mindig L/50-el ismét T6 volt. Számítottam arra, hogy ismételten bazi sok lesz az agyhalott és tudok majd sniperkedni. Ez be is jött, az összes sebzésem a kezdő dombról osztottam ki, csak a VK3601H-t és az M5 Stuart-ot nyomtam le közelharcban a csata végén. :) VKP nálunk persze afk volt végig, beállt mellém és annyi volt neki a csata.

Jó kis tank lesz ez a Cromwell, csak ne kelljen vele még F2F-ben harcolni, jó lesz ez így messziről sniperkedve. Kíváncsi vagyok vajon meglesz-e L/50-el a 1st Class, esetleg a Master. :B

Aktív témák