Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
D.Orion #26865 üzenetére
Sziasztok!
Nem láttam, hogy válaszoltatok eddig.
Valamit benéztem. Nem az IS 4 témához szerettem volna hozzászólni, hanem, hogy mindenki kukázza az IS-t mert pontatlan vagy lepattannak a lövései. Mivel akkor kaptam egy 50 ezres bünti csekket, simán azt hittem zavaromban, hogy az IS-4 témához szeretnék hozzászólni. Hemzseg a topic, azzal, hogy ez tuti jó, amaz, meg kerülendő, meg kukába való...Azért szóltam csak hozzá, mert nekem állatira jól megy vele (IS de IS 4-is) pedig bénázok rendesen, és minden hátránya nálam is jelen van. Nem akarok én senkit sem leszólni, mert neki nem tetszik/nem megy adott tankkal. Csak le akartam írni, hogy nekem mi a bevállt taktika, hátha valaki, aki nem bír vele, kipróbálja és sikert ér el.
M6 téma. Ez kihoz a sodromból. Nem én potyogtattam a spanyol viaszt, mert az már akkor egy jó gép volt amikor én még a T-28-cal grindoltam jó régen, meg akkor is amikor megvettem és hülye voltam hozzá és még nem éreztem rá. Kezdetek óta az M6 meg a Tigris tank a legszarabb tank a játékban (hagyjad ki, ugorjad át free XP-vel, papírból van, nem sebeznek eleget az orosz gépekhez képest stb...), és kb a csapból is ez folyik, illetve itt is több alkalommal elhangzott.
Nem akartam tapló paraszt lenni a hsz-emmel, de úgy látom sikerült. Sajnálom, ha felhúztalak vele titeket. Nem szeretek hülye lenne, de aznap nagyon az voltam.
Üdv
Aktív témák
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest