Hirdetés

Aktív témák

• Scheffer

tag

válasz diegho #26722 üzenetére

A hétvégén hárman (én Bat-tel, egy T110E5, egy M103) voltunk Widepark pályán egy IS-7-re. Alapvetően mindhárman arty safe pozícióban álltunk, szóval egyértelmű túlerő, tökéletes szituáció...nak hittük. Azzal nem számoltunk, hogy a saját artynk úgy gondolkodik, hogy mindenféleképpen segítenie kell, ezért a háromból két artynk odalőtt, ezzel lesebezve rólam 300HP-t, a T110E5-ről 600HP-t, de ha lúd, akkor legyen kövér; az M103-at hátulról 100%-ról(!!!) HP-ról kilőtte az egyik, viszont legalább 1000HP-tól az IS-7-et is megfosztották. Mellesleg az IS-7 annyira szerencsétlen volt, hogy a T110E5-öt nem tudta sebezni, én meg hátulról simán blokkoltam, szóval eléggé macskaszorítóban volt, és élnék a gyanúperrel, hogy nem veszítettünk volna HP-t, ha az artyk nem lőnek oda.

Olyan szinten IQ-light volt egész hétvégén mindenki randomban, hogy több példát nem is akarok felhozni, de ezt a videót érdemes megnézni. A lényeg onnantól, amikor a híd felé veszem az irányt.

SPOILER: 2 tier X tank veti le magát, ezzel elveszítenek 200+1300HP-t. WoT, én így szeretlek!

Aktív témák