- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Megint én voltam a noob, de már fél perc után!!! Redshire, mindenki bement a házak közé, 6-6 arty oldalanként. Egyedül fogtam egy oldalt, sebeztem 3800-at, öltem egyet, buktuk 3-15re, második legtöbb sebzés 789 volt, ha jól számolom majdnem 5ször annyit sikerült sebeznem és én voltam a noob már a kör elején, mert nem maradtam az artyk mellett!!! Mindezt egy arty mondta, már a csapat is szólt neki, hogy fejezze be, mert szánalmas, statja alapján is szánalmas, de végig ugatta a meccset. Nem értem mit akart, 6 tank állt mellette és nem volt az ellenfélnél scout, egyedül védtem egy oldalt és én voltam a balfasz. Lehet azt várta, hogy keresztülmegyek a pályán? Nem értem mit akart, de a többiek is kérdezték, hogy mit akar, de nem válaszolt senkinek csak ugatott végig.
Aktív témák
- Konteó topic
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Windows 10
- További aktív témák...
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest