Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz GaburroSan #25713 üzenetére

Nekem nincsenek 9 és 10-es tankjaim, így személyesen tapasztalatom nem tudom elmondani, de javaslom nézd meg ezt a videót, hátha megváltozik a véleményed az E-100-ról!?

(#25686) jahrn: az M5 nekem eddig nem nagyon jött be, igaz még nem full-os, de mindig nagyon gyorsan elhalálozom benne......tudom még rá kell érezzek. :B

Ami pedig a napi vita témát illeti:
    Én átlagon aluli játékos vagyok így nem igen tisztem, hogy bele szóljak, de már jó ideje érlelődik bennem, hogy elmondjam Diegho-nak, hogy azért mert Ő a nap 90%-ban WoT-ozik és ilyen über fasza játékos lett amilyen - mert tényleg az, néztem 1-2 videóját és csak tátottam a számat, hogy bakker -, de ez nem jogosítja fel szerintem arra, hogy másokat lenézzen, akik nem töltenek el annyi időt a játékkal mint Ő!
    Valszeg Neki több érzéke és tehetsége is van ehhez a játékhoz, mint itt sokunknak, de attól még tisztelhetné a másikat és nem kellene lenéznie!
    Még1x mondom és teljes mértékben elismerem, hogy nagyon jól játszik, de a stílusa az nem ér fel a játéktudásához, azon még volna mit csiszolni!
    Amúgy meg nem értem miért kellett vitatkozni egész de, ahelyett, hogy bementetek volna egy gyakorló pályára és letoltátok volna az 1 v 1-ben ütközetet. Ott kiderült volna, hogy ki a jobb! Ennyi.

Aktív témák

Hirdetés