Aktív témák

• -vitya-

őstag

ez tetszett :D

srácok, szeretem ezt a felfokozott egymásmellébeszélést ;-) határozottan feldobtátok a napomat....

(úgy is, hogy nincs IS7-em... (na jó, ki van fejlesztve, de nem veszem meg, mert nem teccik, max a kinézete :D - meg amúgy addig, amíg az IS-4-emmel 1v1-ben bedarálok egy IS-7-et, addig nem merem megvenni, mert azt látom, hogy nem olyan jó ;-) )

de a T110 az nagyon kéne már... (minek? úgysem klánozok...)

más:
    - érdekes, én sosem kapok klánfelkérést - mondjuk nem is vagyok annyira jó játékos, mint pl. diegho
    - most, hogy egyre közelebb van a pershing és patton, nerfelik - azt hiszem ez nekem mindig így lesz.... mikor közeledtem a francicák felé, azokat is nerfelték - kérjetek meg bátran, hogy mit szeretnétek nerfeltetni, azt hiszem az úgy megy, hogy én elkezdek felé haladni :D
    - én anno mikor még egyedül játszottam, 56%ig jutottam victoryval, aztán platoonoztunk, úgy már felkúszott 59%-ra, szóval bevallom őszintén, hogy nekem a platoonozás jelentős ( +3%) előnyt adott - victoryban!!, DE!!! amikor diegho-val platoonozok, akkor általában -1-2 a killemhez, mivel kevesebb jut nekem. Tehát, ha a killre akarok utazni, menjek egyedül, mert egy (énnálam) jobb játékossal egy platoonban jeletősen visszaesik a lehetőségem... (Zsoltival mondjuk jó volt, ő hasonlóan "béna" mint én ;-) - mindketten szaladtunk tátott szájjal diegho után :P ) - nekem ebből az következik, hogy a platoon valamiben segít, de van amiben ront a statomon...

Aktív témák