- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-vitya-
őstag
ez tetszett
srácok, szeretem ezt a felfokozott egymásmellébeszélést ;-) határozottan feldobtátok a napomat....
(úgy is, hogy nincs IS7-em... (na jó, ki van fejlesztve, de nem veszem meg, mert nem teccik, max a kinézete
- meg amúgy addig, amíg az IS-4-emmel 1v1-ben bedarálok egy IS-7-et, addig nem merem megvenni, mert azt látom, hogy nem olyan jó ;-) )
de a T110 az nagyon kéne már... (minek? úgysem klánozok...)
más:
- érdekes, én sosem kapok klánfelkérést - mondjuk nem is vagyok annyira jó játékos, mint pl. diegho
- most, hogy egyre közelebb van a pershing és patton, nerfelik - azt hiszem ez nekem mindig így lesz.... mikor közeledtem a francicák felé, azokat is nerfelték - kérjetek meg bátran, hogy mit szeretnétek nerfeltetni, azt hiszem az úgy megy, hogy én elkezdek felé haladni
- én anno mikor még egyedül játszottam, 56%ig jutottam victoryval, aztán platoonoztunk, úgy már felkúszott 59%-ra, szóval bevallom őszintén, hogy nekem a platoonozás jelentős ( +3%) előnyt adott - victoryban!!, DE!!! amikor diegho-val platoonozok, akkor általában -1-2 a killemhez, mivel kevesebb jut nekem. Tehát, ha a killre akarok utazni, menjek egyedül, mert egy (énnálam) jobb játékossal egy platoonban jeletősen visszaesik a lehetőségem... (Zsoltival mondjuk jó volt, ő hasonlóan "béna" mint én ;-) - mindketten szaladtunk tátott szájjal diegho után) - nekem ebből az következik, hogy a platoon valamiben segít, de van amiben ront a statomon...
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest