- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Timyyy #25801 üzenetére
a hezzz accom előtt haverral wotjával toltam, amíg ő küpföldön volt. később megcsiunáltam a hezzz accomat.... de eladtam mivel, nem volt idő rá 2-3 hónapig, és nem akartam tartogatni.
most vissazjöttem, van időm játszani és muszály volt egy accot vegyek, nem akartam nulláról kezdeni.
na most kérdezem én: Ha accountot akarok venni, vajon miért veszem??? bárki tudjaa választ?
szerintem igen tudjátok, azért hogy játsszak, és a játék is erről szól. nem pedig arról hogy felhuzzam a statom oylanra amit mutogatni lehet, és felülbírálni az átlagjátékosokat. ez nem én vagyok, soha nem is leszek iylen, akinek ez jó, hogy a statját villogtatja és midnennek elmodnja a másikat, az folytassa nyugodtan. az ilyen csúnyán magába nézhet!
én továbbra isa játékélményért fogok játszani, és nem a statokért!#25802 igen, mivel vissaztérésemkor nem volt egytlen accountom sem, de játszani azt akartam. és ismertem az előző tulajdonosát.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest