- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Azert, mert peldaul elotte cammogtam KV1-el, amikor o ugy gondolta, gyorsabb M6-al.... en megaltam egy fordulonal o meg nekemjott. Aztan kezdett toltni. Majd hatra es ujra tolni. megint hatra ment es ujra nekem..enmeg igyekeztem nem elebb kerulni. Majd amikor nem sikerult ez neki, akkor egyet hatulrol belemmlott..persze, hogy kinyirta a radiosom...
Akkor vettem eszre, hogy kek (vagy ettol lett, vagy nem lattam eddig?) es szepen kinyirtam..hogy lehet valaki ilyen paraszt? Volt hely...nem kerulne ki inkabb engem tol ki az agyuk ele
Ja es egyszer sikerult annyira kitolni, kaptam egy csomagot a pofamba, ment is vagy 200 hitpoint le..
Aktív témák
Hirdetés
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest