- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Vilgágos, de egy tankkal egy csataszám felett berögződnek rossz szokások és a végén ott van az ember, hogy nem tud egy tankkal bánni, és itt szidja a fórumon, hogy milyen szar az a tank...Ismerős ugye?
KV-3-mat és IS-t úgy húztam, hogy 3-mas platoonban voltam ahol a másik kettő tier 8-9-ekkel jött. Sok közös játék után nagyon sokat fejlődtem, és rám tudtak szólni élő szóban, hogy "Á-Á, ott ne dugd ki" stb...
Egyedül ilyen helyzetben kap az ember egy 800-as puszit Objectől, és vagy nem tanul semmit, mert nem tudja, hogyan lehetett volna ügyesebben, vagy fasúlt lesz és leszarja majd...
Mind1. Stieger kolléga klán társával játszottam régebben, lehet felkeresem megint, most hogy nem KV-3-mam van csak.
Most tanított egy 700(!!!) játékos kolléga, hogyan kell jól használni a PZ 3/4-et. Magamtól nem jöttem rá. Két játék után már úgy éreztem, hogy egyedül baby sitting nélkül is tudok vele bánni és jött is a 17 000-res kör vele
Aktív témák
Hirdetés
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest