Hirdetés

Aktív témák

• Daywalker

addikt

válasz Dryman #242 üzenetére

Ez az utolsó mondat üt ;]

stork13: Aha, mindenki hülye, te tudod a frankót:) Sajnos én, és úgy látszik Dryman is tapasztalatból beszélünk. Miért állítanánk mást, ha egyszer ez a tapasztalatunk? Prémmel többször platoonoztam is egyik ismerősömmel, és neki is feltűnt, hogy a szerencsétlen (ez még 7.2 volt) kv3-mal mennyivel hatékonyabb voltam. Aztán vége lett a prémnek és megint jöttek a szopkodások.

Az, hogy a Löwe meg a többi prémium tank hova van besorolva egy adott game-n belül, a téma szempontjából jobbára tök mindegy. Az akkor is hozza a lóvét meg az XP-t, ha nem top kategóriában van. Tehát ott más kompenzációt kapsz a pénzedért. Én azokról a tankokról beszélek, amiket meg lehet venni gold nélkül. Ott pedig megváltoznak a dolgok jelentősen.

Mindegy, nem vitatkozom, nekem ez a tapasztalatom, hogy neked mi, az meg a te dolgod.

Abban igazad van, hogy mindegyik fenntartható, is3-mal én is tudtam keresni (főleg miután levitték a javítás árát), de a tier 9 és 10 már olyan, hogy nagyon durván jónak kell lenni ahhoz, hogy keress. Ez főképp akkor jön össze, ha nem halsz meg. Ez pedig nem csak a játékoson múlik, mert amikor 15-ből 12 noob van, és 14:1-re megy az ellen, akkor bizony elkerülhetetlen a halál.

Aktív témák