- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Mentem pár csatát A KV-4-gyel az elmúlt majd' két órában:
Elég érdekes kontraszt mutatkozik az eredmények között... Amelyekben sikerült győzni, ott mindig tier 8-asok voltak a topon, ami vereség lett, ott mindig tier 10..
Ebből két dolgot tudok levonni:
1. A KV-4 nem igazán elég ahhoz, hogy egy komolyabb csatába érdemben beleszóljon.
2. A legtöbb hülye tier 9-10 tankot hajt.. Egyszerűen elképesztő amit abban a három vesztes csatában láttam a kedves csapattársaktól (igazából az első döntetlen lett). A legutolsó, Himmelsdorf-os csata után, azt mondtam elég lesz mára ennyi. IS-4 megy fel a dombra...Eléggé ellene vagyok ennek az XVM modnak, de lehet, hogy mégis fel fogom rakni. Egyszerűen kíváncsi lettem..
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest