Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
xenom0rph #21404 üzenetére
"Elit" lesz a tankod, bekapcsolhatod a gyorsított képzést és onnantól kezdve az a legénységi tag aki le van maradva a többitől az kicsit több xp-t fog kapni. Vagy gyűjtheted rajta az XP-t és aztán aranyért átválthatod free xp-re.
--------------------------------------------
Tegnap a bázisunkat foglaló KV-4-ről pattantam E-75-el, hátulról! Aki ezután szépen behúzta a foglalást. Szerencsére én voltam az utolsó élő játékos a csapatomban és nem látták sokan. Amikor ilyen rettenes kört megyek egy géppel akkor félrerakom egy időre... Akkor van gáz ha épp grindelném azt az ágat.A lövegpajzzsal tényleg van valami, én azután adtam el a KV-4-et, hogy 2 Tigris szemből megevett vacsorára, úgy hogy az összes lövésük átment a lövegpajzson. Én meg előtte nagy mellénnyel rontottam rájuk mertvalami nagyon gyenge statjuk volt az xvm szerint, de arra nem számítottam amit kaptam tőlük.
Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest