- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
emerico2004
aktív tag
válasz
psycroptic #20263 üzenetére
üdv meg tudna mondani valaki hogy átlagosan mekkora tankkal lehet +ba kijönni... mindenki 8as prémet mondd de egyenlőre nem áldoznák erre... mindenki 5-ös tankot mondd de nekem a kv-1 sokkal jobban hozott mint a l70-es pz4-es ...áztán mire fullos lett a kv1-s az többet hozott már... most még nem fullos az is de ugyanolyan sebzéssel ugyanazzal a 122-es gunnal úgy vettem észre többet hoz.. persze a javítás több de nekem több kreditet hoz... no meg az is feltünt hogy valaki jpantherrel felrakott most egy csatát 4700 sebzéssel nekem az is egy 2800 as sebzéssel hozza azt....jól látom hogy van kredit fórja is az oroszoknak ?
tud valaki oldalt gyenge pontokra hol lehet megnézni ? mert most 8-9 ben már nem olyan mokás az is ágyú mint kv1s-en 6ban... be akarom tanulni.... különösen type és a kt idegesít....
Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kerékpárosok, bringások ide!
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Parfüm topik
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest