- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha jól emlékszem bejelöltem hogy felvegye. Majd holnap megkeresem. De nem csináltam semmi természetfelettit csak kihasználtam a tankom fürgeségét és csipegettem. Eredetileg úgy voltam vele hogy majd scoutolok és próbálok életben maradni de aztán nekiálltam csipegetni az ellent (T30, Batchat).
Az meg hogy így léptünk be véletlen volt mert megbeszéltük hogy T6-os csatát megyünk csak myckey véletlenül az M103-on állt mikor az ütközet gombra nyomott.Ezt igazából azért emséltem el hogy ha valaki ki akarná lőni azt a platoonost aki tierekkel gyengébb mint a többiek azt nem feltétlenül kell kinyírni, hátha hasznos is tud lenni.
Persze amikor valaki Loltrakit hoz T10-es csapatba az már tényleg nem normális. Én mondjuk ilyenkor nevetek egyet meg megjegyzem hogy van egy titkos fegyverünk, úgyse tudok ellene tenni. Ettől még megpróbálom kihozni a maxot magamból és nem feladni.
Aktív témák
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest