- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha jól emlékszem bejelöltem hogy felvegye. Majd holnap megkeresem. De nem csináltam semmi természetfelettit csak kihasználtam a tankom fürgeségét és csipegettem. Eredetileg úgy voltam vele hogy majd scoutolok és próbálok életben maradni de aztán nekiálltam csipegetni az ellent (T30, Batchat).
Az meg hogy így léptünk be véletlen volt mert megbeszéltük hogy T6-os csatát megyünk csak myckey véletlenül az M103-on állt mikor az ütközet gombra nyomott.Ezt igazából azért emséltem el hogy ha valaki ki akarná lőni azt a platoonost aki tierekkel gyengébb mint a többiek azt nem feltétlenül kell kinyírni, hátha hasznos is tud lenni.
Persze amikor valaki Loltrakit hoz T10-es csapatba az már tényleg nem normális. Én mondjuk ilyenkor nevetek egyet meg megjegyzem hogy van egy titkos fegyverünk, úgyse tudok ellene tenni. Ettől még megpróbálom kihozni a maxot magamból és nem feladni.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest