Hirdetés

Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz ollie #19144 üzenetére

Megértelek, 8.0 előtt nem szerettem összefutni T110E4-gyel, mert átlőni nem tudtam, ő meg 2-3 lövéssel elintézett. Most mintha könnyebben átlőhető lenne és bár most se szerencsés, ha eltalál, azért több esélyem van ellene.

T32: hát igen, minap 1v1-ben összeakadtam egy E75-tel, ami 8.0 előtt még nem volt reménytelen. Most meg: 11 lövésem eltalálta és 9 lepattant, pedig szépen mutatta az LFP-t,nem is forgatta, végig azt lőttem és nem vitte át...a tornyán a kupolát meg nehéz eltalálni, de csak ott tudtam sebezni. Szerencsére ő nem tudta a tornyomat átlőni...ok, egy osztállyal feljebb van...de csak segítséggel tudtam legyűrni, míg más T8-as HT-vel nem reménytelen a dolog.

Taragas: nálam is a német gépek vannak előtérben, bár a Maus-ágat és az SPG-t abbahagytam ott is. Francia ás amerikai (forgótornyos) TD-ág nálam is él, medeknél meg mindegyik, imádok med tankkal menni, ezek és a TD-k a kedvenceim. Nehéz tankból csak az E100 és a T110E5 a cél, előbbi csak azért, mert német és hogy legyen egy igazán nehéz tankom is. :)

Aktív témák