- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Kedd reggel óta nem játszottam, most felmentem tolni pár kört a KT-vel. A legelső csata csúnya bukta volt, rajtam kívül egy T34 szakasz volt tier 8 a csapatban, egyiküknek 42% másiknak 44% win rate-je volt, engem núboztak az elejétől kezdve, hogy Ruinbergen nem mentem ki a térre, hanem fedezékből lövöldöztem, végül 14:7-re kikaptunk, 4kill az enyém volt, a T34 szakasz is csinált 1-et. Mondtam nekik az elején, hogy ilyen stattal, nem kéne núbozni, innentől lengyelül oktattak, sajnos nem sokat értettem belőle. A végén még azért kisilabizáltam, hogy fraghunter is vagyok, mert nem mentem vissza a bázist védeni, mikor már egyedül voltam és csiki-csukiztam egy t-44, egy T34 és egy Su-100 ellen... Na mindegy, biztos lett volna esélyem a maradék 4-5 bázisfoglaló ellen. Persze nem értem volna oda, mert a Su-100 oldalról manőverezett rám, de sebaj.
A második csata, viszont üdítően kellemes meglepetés volt. Tier 6-10 csata Himmelsdorfon, 2 afk-val és gyönyörűen nyertünk, pedig nem sokon múlott. És nem volt núbozás és a másik sértegetése, csak annyit jegyzett meg az egyik csapattárs, hogy szép eredmény 2 afk-val a csapatban nyerni.
Számomra, ezek a csaták adják a legtöbb örömöt a játékban, amikor meg kell dolgozni a győzelemért, dolgozik az adrenalin és egymás szidása helyett mindenki próbál maximálisan helytállni.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest