- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Szilu
tag
válasz
Dobi 562 #18499 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy modositas ide, modositas oda, a tier10es tankok gyozelmi aranya alapjan felallitott rangsoranak utolso negy helyen továbbra is a maus (48,64%), AMX50B (47,25%), JagdPz E-100 (47,11%) es az E-100 (47,01%) foglalja el.
E-100zal nem a legkonyebb randomozni, hiszen nehez ersz oda ahova kell. Ugyanakkor a nemet tankok az artyk elso celpontjai (a heten kaptam -1700-at egy lovesbol), es konnyu megkerulni, illetve par tier8as tank szembol is atlovi. Igy mikozben tudod, hogy a sok hp miatt elol kell lenned, pont akkor halsz meglepoen gyorsan. Hatulrol pedig az az agyujaval nehezkes sebezni.
Ennek ellenere tudom, hogy vannak vele nagyon ugyes jatekosok is, de nem ez a jellemzo. En talan pont a mar elviselheto szintet hozom a 2400 sebzessel, de nem vagyok ra buszke. Nem ritkan nem tudom oldalrol sem sebezni a >tier9 tankokat, mig engem szembol osztanak, mire sarokharcnal kimegyek valaszt loni, addigra az ellen ujrabetolt stb...
Egyszoval izgalmasSokan azt latjak a nemet tankok doglodesenel, hogy "jaj, de bena", ahelyett hogy kihasznalnak a lehetoseget, es lonek a nem figyelo ellenfelet.
Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest