Hirdetés

Aktív témák

• Dexter1024

csendes tag

válasz vhw #14866 üzenetére

Szerintem a S(zopó) faktor egy, az EFF-hez hasonló érték (de nem biztos, hogy hasonlóan is számítódik), ami a csata alatt módosítja a random faktort. Tehát mekkora eséllyel fogunk találni/sebezni, mekkora eséllyel fognak rólunk lepattanni, módosítja a látótávolságot, láthatóságot stb. Attól függően mennyire sikeresen játszunk, ez az érték nőni fog, vagy éppen csökkeni.
    Talán már mindenki találkozott avval a jelenséggel (hívő, nem hívő egyaránt), hogy toptankként sikerült nagyon elbénáznia a csatát, ha máskor nem, még kezdő korában. Na, ilyenkor a következő csatában mindjárt a lista legalján találta magát, és igen nehéz volt onnan érvényesülni. Átlag játékosnak nem is sikerül, így a lista alját kibérli egy darabig. Az MM is figyelembe veszi az S faktort az összesorolásnál, hasonlóakat rak egy oldalra. Kész a szopóág.

Egyértelmű, hogy egy jó játékos, aki lista aljáról, hátrányos helyzetből is képes nagyot alkotni, így magasan tartja az S faktorát, jóformán nem ismeri ezt a jelenséget.

Természetesen néha-néha S faktortól függetlenül is rak mindenféle csatába, a random faktor miatt. Én úgy látom, hogy a gyorsan kipusztuló csapat nem csak agyhalottak gyülekezete, hanem furcsa módon, aki jól is csinálná a dolgát, az meg ’peches”, nem talál, lepattan, kicsit sebez, de kritikus találatokat kap, felgyullad stb.

Én tudom, hogy nem vagyok jó játékos. Van több accom is. Amelyiken az EFF-em, még az új számítás szerint is 1400, azon, ha mással nem is, tier 5-ig tudok élvezetes csatákat játszani, nem jellemző a szopóág. Erre azt mondják, hogy nagy dolog, valamit biztosan fejlődtem, így nem nagy cucc a kezdő amatőrök között szétcsapni (természetesen szerintem sem). De akkor fő accomon, ugyanazokkal a kis tankokkal játszva is meg csak szívok. Ezen csak 800 van…

Fő accomat (Badogember, EU) felajánlom tesztelésre. Nem kell csere, csak lerontanám.

Aktív témák