- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #14822 üzenetére
Ha "szerepet osztana" akkor mi alapján kerül valaki az egyikbe és a másikba? Random a dolog? Akkor csinálhatnál bármit nem tudnál érdemben elmozdulni az 50%-os győzelmi arányról. Vagy a szopóág-generátor "véletlenszerűsége" mögött is áll még egy über-generátor?
Mi alapján pécéz ki embereket ez a szopóág? (mondtam, egyre emlékszem 11k csata alatt) hogy sikerül nekem mindig megúszni?Elmondom mi van szerintem; vannak jó és gyengébb leosztások, minél jobb játékos vagy annál többet tudsz kihúzni egy gyengébb leosztásból is, akár meg is nyerni. Minél gyengébb a játékos annál többet buk be (mint pokerben, aki nem tud jól blöffölni sorra bukja be a vacak de akár még a jobb lapjait is, mert az ellenfélnek "jobb pokerarca" van.
Sok a játékosok között a gyenge, sok a piros effes csata, így pláne, hogy ebből van több, a vacak leosztásból, aki többet fog ezeken a meccseken, az hozzásegíti a csapatot a győzelemhez, aki gyengébb, bebukja ezt is. 1-2 1600 eff-es játékos meg tud fordítani egy olyan csatát, amit ugyanabban a helyzetben ugyanazzal a tankkal egy 1000effes elcsesz. Na az 1600osoknak csak egy újabb (adott esetben szoros) győzelem volt, az 1000resnek egy újabb vereség...
Nem feltétlen egyedül viszed az egész meccset, több tapasztaltabb játékos sok kis +-a összeadódik a végén, és győzelem lesz. Ha ott történetesen gyengébb játékos van abban a szerepben, nincs meg az a kis +, nincs meg az a kis kisegítő lövés, ami megment egy csapattársat... és ha ezek többségében elmaradnak borul a dominó...
Egyébként meglehetősen kevés olyan csatát látok, ahol 15/1-2-re nyer vagy veszít egy csapat.Én nem vagyok jó pókerben, egy profi biztos bucira verni, pedig csak kártyákkal játszunk, akit egy harmadik független fél oszt, ebben az esetben is helyes/nyilvánvaló lenne az osztóra fogni, hogy szar lapokat oszt nekem, azért bukok?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- I7PC(i7-5930k/RX6500XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest