Hirdetés

Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz erikke17 #14558 üzenetére

Melyik nemzet TD tankjának érdemes nekiállni? :D

En eloszor a nemetnek alltam neki, Hetzer nekem annyira nem fekudt, mert eleg lassan mozog, meg eleg szuk tartomanyban mozog az agyuja.
    Aztan a Stug nagyon bejott, sokkal mozgekonyabb, agyuilag is rendben van, viszont utana a JagdPzIV megint nyogvenyelos, joval lomhabb, nagyon szuk tartomanyban mozog az agyuja, fel/le alig, igy pl. El Haluf vele eselytelen.
    Meg hiaba teszel ra tavcsovet, ha a szuk agyumozgatas miatt allandoan az egesz tankot kell forgatni. (tavcso bonusza csak akkor el, ha mar 3 masodperce egy helyben all a tank, max a tornya foroghat!)
    Nagy nehezen teljesen kifejlesztettem a JagdPzIVt, csak nem volt eleg zse a JagdPantherre, aztan mire meglett volna, addigra nekialltam a forgotornyu amcsi agnak.

Azok legalabb nem bena kacsak, ha lelovik roluk a lanctalpat, hanem valamivel lassabban ugyan, de vissza is tudnak loni. :DDD

T49 is jopofa, M18 viszont nagyon brutal mozgekonysaggal bir, gyakorlatilag olyan gyors, mint a konnyu tankok, csak joval nagyobb agyuja van.
    Cserebe elegge papirbol van, barmi sebzi, sunyi Hetzerek nagyon meg tudjak szivatni a 10.5-esukkel, ugyhogy ezzel sem celszeru esz nelkul elorerongyolni.

Most a valamivel vastagabban pancelozott T25/2-vel apritom a nepet, ez kb. medium tankok sebessegevel bir, de az agyuja alig erosebb, mint a Hellcate: picit gyorsabban tolt, meg valami aproval nagyobb a penje, igy a 8-as szintu tankokrol mar nagyon pattog lefele.
    Ma valahogy megis sikerult vele ot lovesbol otszor sebeznem egy SuperPershinget, amit korabban elkepzelni sem tudtam, annyira rossz volt ellene a statisztikam.

Aktív témák