- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Elképesztő helyeken tudják tárolni a lőszert a tankerek a KV-4-ben...
Ugyanide kapott lövéstől volt már, hogy az egyik töltő(!!) döglött meg, de ez a lőszerrekesz sérülés valami gyönyörű. Biztosan a parancsnok elkért egy skulót, hogy valami durvát rávéshessen mielőtt a lövegbe töltik..
És úgy veszem észre, hogy a legutóbbi pár nap átlagához képest most kimagaslóan megnőtt az agyatlan barmok száma..
Korábbi gyöngyszem: Ensk, encounter. Az a megtiszteltetés ért, hogy egyedül képviselhettem a csapatot tankkal a városban (még két artista jött ki hátra). Hiába írtam, mind1.. Gondoltam kihúzódok szélre, hogy ne tudjanak könnyen bekeríteni. Ekkorra végre valami heavy (IS.3) megindult a városba, de rögtön ki a térkép sarkába, az ablak mögé kempelni... Feltűnik mögöttem egy piros Lorr. 40t, aki középen átjött, és ment az artikra, megyek vissza érte. IS-3-nak pingelek, hogy baj lesz hátul, mozogjon. Meg is indul, de előre... Szembetalálkoztunkkor barátilag ellőttem a láncát, de ez sem hatotta meg. Kis célzás után leadott rám egy lövést ami lepattant
Így segítség nélkül visszamentem kinyírni a Lórit. Idiótánk közben nem bírt el egy szerencsétlen Ferdivel a foglalókörben (BL-9 a hármason), de az egyik artink megmentette (neki maradt vagy 700 élete). Majd előrement a a megmaradt artistákért, amikor is egy SU-14 közelharcban(!) kilőtte...
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Háztartási gépek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- További aktív témák...
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest