- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #13929 üzenetére
Klánunkban két lány van. Az egyik nem normális (nem jó értelemben...). A másik egy tündér. Artyt hoz századba és szétcincál mindenkit, akit mi nem bírunk nehéz és közepes gépekkel
Soha egy rossza szava nincsen. A másik lány azzal nem tisztel meg minket, hogy beleszól TS-en, hogy "anyátok" vagy valami. Úgy kell könyörögni, hogy belépjen TS-re hogy legalább halljon minket, erre minden csatában 15 parancsomat megkérdőjelezi a chatben írkálva mint egy írónő, és csak azért sem azt csinálja, amit kérek, mert szerinte hülye vagyok és különben is ki a FFFF vagyok én hogy utasítgatom...?A klán második emberének kellett tegnap csata közben helyre rakni a csajt, hogy fejezze be a szarakodást és csinálja azt amit mindenki más és nézzen rá a scoreboardra, hogy milyen bénán irányítottam addig... Ezek után olyan béna volt, öt csatából csak egyben volt értékelhető a teljesítménye. Írtam neki, hogy szép volt, erre megint elküldött melegebb éghajlatra, hogy ne legyek vele szarkasztikus. Még egy ilyen belső lehúzó emberrel is mindent nyertünk ez után.Az ilyen antiszoc miért van klánban?
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- UHD filmek lejátszása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Szólánc.
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest