Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz jano_77 #13929 üzenetére

Klánunkban két lány van. Az egyik nem normális (nem jó értelemben...). A másik egy tündér. Artyt hoz századba és szétcincál mindenkit, akit mi nem bírunk nehéz és közepes gépekkel :) Soha egy rossza szava nincsen. A másik lány azzal nem tisztel meg minket, hogy beleszól TS-en, hogy "anyátok" vagy valami. Úgy kell könyörögni, hogy belépjen TS-re hogy legalább halljon minket, erre minden csatában 15 parancsomat megkérdőjelezi a chatben írkálva mint egy írónő, és csak azért sem azt csinálja, amit kérek, mert szerinte hülye vagyok és különben is ki a FFFF vagyok én hogy utasítgatom...?A klán második emberének kellett tegnap csata közben helyre rakni a csajt, hogy fejezze be a szarakodást és csinálja azt amit mindenki más és nézzen rá a scoreboardra, hogy milyen bénán irányítottam addig... Ezek után olyan béna volt, öt csatából csak egyben volt értékelhető a teljesítménye. Írtam neki, hogy szép volt, erre megint elküldött melegebb éghajlatra, hogy ne legyek vele szarkasztikus. Még egy ilyen belső lehúzó emberrel is mindent nyertünk ez után.Az ilyen antiszoc miért van klánban? :)

Aktív témák

Hirdetés