- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
KaLeun #13307 üzenetére
Ugyan az volt most a helyzet, mint tegnap este. Megint cliff, ugyanaz a kezdő és ugyanoda mentem, de ezúttal voltak tier 8-as tankok az ellenben illetve egy t4 és t5 arty. A 2 arty lehet a saját bénaságuk miatt, de nem igazán tudtak megsebezni. 40-50 életpontokat lőttek le rólam, közben szemből egy KV5 folyamatosan lőtt, de egyetlen lövése sem sebzett. Előtte kilőttem egy JagdpzIV-et. A KV5 gondolom ideges lett, hogy nem tud megsebezni, így felém indult. Legalább a 3/4 életét lekaptam és meg is öltem. Utána jött rám még egy AMX M4 45. Az már párszor meg sebzett, de semmi komoly. Kinyírtam őt is, nem full életről. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy senki nem él tulajdonképpen rajtam és az artykon kívül. Épp megakartam fordulni és egyik arty pont letépte a láncom, így hátbadurrogtattak, majd megölt az arty.
Nem prémes. Azért érdekes, hogy 24 kapott találatra nem kaptam acélfalat.
Továbbá egy kis érdekesség..
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest