- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
GaburroSan #11286 üzenetére
Miért nyitnak a közelben egy büfét és szemet vetettél a szakácsra ?
Amúgy nagy csodát ne várj tőle mert annyira már nem OP a typ mint anno a megjelenéskor. Az tette be a kulcsot mikor megemelték az MM szintet és így már berak T10 csatába ahol nem sok mindenre elég. Nekem már nagyon ritka 100 K feletti kör , de még azért keresni lehet vele . A T34 nekem jobban bejön , szerencsére azt kaptam nem kelett megvenni . Nagyot sebez igaz baromi lassan tölt , szépen lehet a nagyokat támogatni vele , ha pedig T8 csatába rak akkor akár lehet támadást is vezetni vele .
Valaki írta lentebb , hogy a churchill már nem olyan jó mint volt. Most vettem meg akció keretében és hát egy kalap szart nem ér nekem . Folyamatosan T6 csatába rak amiben alap a KV1 és szétszednek . Lehet itt mondani , hogy de sebzem a KV1-et , de ő három skulóval eltakarít és sajna az én tankom mindent benyel . Nem is játszom vele mert csak felidegesít , hogy elb@sztam rá 750 aranyat , ha lehetne visszacserélném .
Aktív témák
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 6a 128 GB zöld telefon
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Turtle Beach Stealth Ultra Gamepad!
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán 2028.02.15-ig garancia! AppleCare+!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest