- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #10984 üzenetére
A ferdi tényleg szépen meggondolta magát.
Én is mindig azt hozom fel, ha valaki beszól, hogy "há neked milyen statod van".
Csak az a baj, ha XVM nélkül játszok, akkor nem tudok mit felhozni a mentségemre, mint pl tegnap, amikor lóri arty-val egy sebző találatom sem volt, mert minden ellen a sziklák mögött campelt, ráadásul alig is voltak felspottolva. Nagy pofájú PZ4 írja 3 fraggel, hogy milyen noob vagyok (előttem leoltja még a csapat felét, hogy ők is mekkora moron-ok, meg nem tudnak játszani). Ráadásul egyedüli arty-ként sem volt egyszerű dolgom, főleg úgy, hogy teljesen beszűkülve elsütött lövéseim is mellémentek, szóval nagyot égtem.
Szerk.: Inkább elmegyek a másik orosz TD ágon, mert ahogy próbáltam a nagyokat, nem nagyon tetszenek, papírok, lassúak. Az újaktól nem várom, hogy mozgó falanx-ok legyenek, mint a T95, de legalább mozogjanak gyorsan, mert ez a SU-100 td nagyon bejön a sebessége miatt, ráadásul mivel tudom mit hol kell lőni, ezért osztom is rendesen a dmg-t még tier 8-ban is vele.
Most akartam eladni, mert ki lett fejlesztve a SU-152, de inkább meghagyom, és gyűjtök még xp-t az újakra, meg amúgy is jó kis tank, nagyon a szívemhez nőtt pont úgy, mint annak idején a SU-85.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nioh 2 (PS4)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest