Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Skyhunter #10639 üzenetére
Nekem az egész hétvégém ilyen volt, tegnap még volt egy 5% és egy 12% győzelmi esélyes csata. Ma reggel IS-8 meg akartam csinálni a duplázót, nem jött össze (21% és 28% győzelmi esély). A másodikban a top tankok statjai húzták le az esélyünket...
Ha teli van piroskával a csapat, olyankor csak arra törekszem, hogy minél több sebzést bevigyek. Bár néha még azt is nehéz, mert a csapattárs piroskák még azt is képesek akadályozni. Előbb IS-7 kéri, hogy menjek vele segíteni (E-75-el voltam). Jön utánunk egy piroska KV-4 és T34. Felbukkan a sarkon két IS-7. Na mi történik? Piroskáink vérszemet kapnak, előre törnek, lövik az egyik IS-7-et, akit egyébként nem tudnak megsebezni, mivel nem tudják hol kell lőni, mi meg a saját IS-7-el őket próbáljuk kerülgetni hogy tudjunk lőni... Persze aztán a piroskáink roncsai kiváló fedezéket is nyújtanak az ellennek, tehát még halálukban is csak hátráltatnak...
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Vigneau interaktív lokálblogja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Delta Force (2024)
- Asztrofotózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest