Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
Alapon se rossz, kifejlesztve meg igen jó gép. Ugye alapvetően oda kellene vele érni a medek számára fontos helyekre, de ebben nem lesz első, vannak nála gyorsabbak a kategóriájában, szerintem kissé lassan indul meg, gyenge a motor hozzá. Nem is első sorba való tank, messziről jól lehet vele szedegetni, pontos, ütős ágyúja van. Elrejteni nehéz, mert eléggé méretes darab, de tudnak róla pattogni is rendesen. Szerintem nem különösebben sérülékeny, legalábbis a Pershing sokkal inkább az.
Én legtöbbször nem szoktam a többi med-el menni, mert általában gyorsabbak nálam, inkább vagy a HT-knek scout-olok vagy hátulról támogatom őket. Ha van még rajtam kívül másik Panther, akkor vele szoktam menni (már persze ha vélek némi értelmet felfedezni a játékában), esetleg a gyorsabb med-eket támogatni. Mint mindig, pálya-és csapatfüggő, mire használom.
McRay: valamit buzeráltak a HE-n, az biztos, de elvileg csak a legénység kihalását érinti. Kár a T-82-ért, remek gép volt, én is szerettem és örök emlék, hogy azzal lett meg először a Tankász.

Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest