Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Fel #7658 üzenetére

Igen, természetesen mindent megkapott. A jelszóváltoztatósat én is megkaptam.
    Nekem ki van kapcsolva a dinamikus kamera, ez teljesen más. Amikor egy TD-vel sniper módban szeretnék fordulni, sokkal lassabban forog, szaggatva.
    Én mindenképpen ki szeretném fejleszteni a 263-mat, mert nagyon imba. Gyors, pattogós, pontos, aránylag gyorsan szűkül, jó a DPM-je, gyönyörű, ahogy kinéz. Az a tank szinte tökéletes. Bár csak kicsivel 2500 feletti átlag sebzés jött ki vele (ami nem sok szvsz egy T10-es TD-vel), de így is rengeteg lehetőséget látok abban a tankban. Ezért megéri szenvedni a SU-101-el. Érdekes tank, a 2704-es DPM-jén, a sebességén és a (8.6-tól) 330-as átütésű gold ammo-ján kívül nincs sok előnye, nem tudom, hogy gondolják, hogy ez balanszolt tank. Azért van pár szép darab a másik ágon is, eddig nem is gondoltam volna, hogy a D-25S-el a SU-152-nek 3163 a DPM-je. Durva, hogy jobb percenkénti sebzéssel rendelkezik, mint bármelyik T10-es TD.

(#7666) dfsz34: Most már én is elolvastam, és tényleg. A szakasztársam megint kapott egy körben aranyat, pontosan nem tudom mennyit, mert elfelejtette ideadni a screenshot-ot, kb 140 lehetett. De semmit különöset nem csinált, főleg az első körben, Leo-val alig sebzett ezret. Én is kaptam ma 80% kreditbónuszt néhány körömben T10-es tankkal event fejében, érdekes, hogy újabban a teszten is próbálgatják ezeket.

(#7737) Imilenni: Ha annak a filternek belinkelnéd a letöltő linkjét, azt nagyon szépen megköszönném! :R

(#7775) bullseye: Miért nem kopogsz be inkább hozzá? :DDD

(#7767) Preda: Haveromnak is van WZ-120-a, és azt mondta, hogy stock-on is használható. Olyan, mint a Type, csak pontosabb és gyorsabban céloz. T9-ben szvsz nem annyira rossz az a 189 pen, a 8 T9-es nehézből így is csak 2-t nem ütsz át AP-val szemből. Na ezekre és a kemény T10-ekre van a gold ammo, vagy meg kell őket flankelni. Pont az ilyenekre kell tartogatni a free XP-t, ha hagyja az ember, még prém nélkül is szépen gyűlik. :)

(#7833) Pete55555: Annyira nem rossz, de nem is jó. 50%-os winrate-tel én az átlagos játékosok közé sorolnám. Most mondjam, hogy én is voltam HAD-A-s, sőt HAD-M-es és HAD-os is? ;)

Más: Kéne egy szovjet TD legénységképző, gondolkozok egy Szu-Ván-Tyu-Tyu (akinek nem tiszta, SU-122-44 ;] )megvételén. Valaki tudna róla véleményt írni? Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák