Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz ladanyi #35223 üzenetére

Tegnap csata közben banoltak egy tiger2-t. Stieger-el együtt voltam, 2 társat TK-zott és már repült is ki.

Akik kiszállnak általában 2 dolog miatt teszik:
    1. nincs idejük
    2. buták hozzá és nem tudnak érvényesülni nagyobb tankokban és megunják a folyamatos vereségeket

Játszottam már több ingyenes MMO-val, de sehol nem volt ennyire korrekt support, ennyire sok event, ennyire látható fejlődés és új tartalom folyamatosan és sehol nem tudtál tökéletesen érvényesülni pénz nélkül. Ennek a játéknak az üzleti modellje maga a tökély. Aki ezt kitalálta valószínűleg az egyik legnagyobb agy a földön.

A negatív hangok mi miatt vannak?
    1. szar a MM - hülyeség, a MM általában jól működik, arról nem a MM tehet, hogy a játékosok között akkora különbség van, mint egy megye 3-as csapat és a real madrid között. Ha egyensúlyt akarnának teremteni, akkor olyan szintű monitorozás és bonyolult MM kellene, amit megírni meg lehet, de tök felesleges. Mindenki tanuljon meg játszani rendesen és akkor nem lesz nyihogás a 3 fős unicum platoon miatt a túloldalon.

2. a német tankok gyengék - hülyeség. A német tankok jelenleg teljesen jók, sőt vannak köztük nagyon erősek. Megmutattam hogyan kell a sokak által lesajnált tigrist játszani, nekem ment, ha másnak nem megy az nem a tank hibája.

3. a motor elavult - igaz, de hamarosan jön egy újítás.

4. a WG pénzéhes - igaz, de melyik cég nem az? Játszottam olyan MMO-val, ahol ha nem költöttél el havi 100 eurót, akkor szar voltál, ehhez képest itt semmit nem kell fizetned és mindent megkapsz, aki ezért sír az nem normális.

Új hozzászólás Aktív témák