- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
ladanyi #35223 üzenetére
Tegnap csata közben banoltak egy tiger2-t. Stieger-el együtt voltam, 2 társat TK-zott és már repült is ki.
Akik kiszállnak általában 2 dolog miatt teszik:
1. nincs idejük
2. buták hozzá és nem tudnak érvényesülni nagyobb tankokban és megunják a folyamatos vereségeketJátszottam már több ingyenes MMO-val, de sehol nem volt ennyire korrekt support, ennyire sok event, ennyire látható fejlődés és új tartalom folyamatosan és sehol nem tudtál tökéletesen érvényesülni pénz nélkül. Ennek a játéknak az üzleti modellje maga a tökély. Aki ezt kitalálta valószínűleg az egyik legnagyobb agy a földön.
A negatív hangok mi miatt vannak?
1. szar a MM - hülyeség, a MM általában jól működik, arról nem a MM tehet, hogy a játékosok között akkora különbség van, mint egy megye 3-as csapat és a real madrid között. Ha egyensúlyt akarnának teremteni, akkor olyan szintű monitorozás és bonyolult MM kellene, amit megírni meg lehet, de tök felesleges. Mindenki tanuljon meg játszani rendesen és akkor nem lesz nyihogás a 3 fős unicum platoon miatt a túloldalon.2. a német tankok gyengék - hülyeség. A német tankok jelenleg teljesen jók, sőt vannak köztük nagyon erősek. Megmutattam hogyan kell a sokak által lesajnált tigrist játszani, nekem ment, ha másnak nem megy az nem a tank hibája.
3. a motor elavult - igaz, de hamarosan jön egy újítás.
4. a WG pénzéhes - igaz, de melyik cég nem az? Játszottam olyan MMO-val, ahol ha nem költöttél el havi 100 eurót, akkor szar voltál, ehhez képest itt semmit nem kell fizetned és mindent megkapsz, aki ezért sír az nem normális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest