- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #201822 üzenetére
Mivel nekem nincs meg az E6 így nem tudom mi éri meg jobban. Régebben elég rossznak tartották, ezért nincs meg nekem mert az összes többi reward tankot előbb választottam mint ezt. Azóta viszont kapott buff-ot, de mivel nincs meg így nem tudom mennyivel lett jobb.
Amit tudok róla: egyik legmagasabb dpm-je van a med-ek között, régebben nagyon kancsal volt a lövegje ezen javítottak kicsit, de nem tudom mennyivel lett pontosabb a gyakorlatban. Kapott motor buffot is, de azért az M60 jóval mozgékonyabb. Páncélja jobb mint az M60-nak, a torony elvileg tud néha pattintani, de ennek is van egy rohadt nagy tumor a fején amit nehéz nem eltalálni.De felesleges erről a tankról beszélni amíg nincs hír arról hogy miket raknak be legközelebb. Úgyse lesz zsákbamacska, mindig előre ki szokott derülni mik lesznek még a csere előtt szóval akkor majd el lehet gondolkozni, hogy az újak vagy a mostaniak érik-e meg jobban. Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy a 10-es tankoknál hagyják a mostaniakat és csak a kisebb tankokat cserélik. A toborzó programban sem kevergetik nagyon a tankokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest