Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szallasi007

őstag

válasz BÁ Nutrition #125147 üzenetére

Szia, én a wotstat.org-ot ajánlom figyelmedbe. Itt tankokra látod a wn8 és winrate értékeidet.
    A csata számok alapján meg a statod alapján azt gondolom hogy még nem nagyon tudod hogy melyik tankkal hová is kell menned bizonyos szituációkban.
    Illetve én azt tanácsolnám hogy juss el az is-3 ig és a T-29-ig mindenképp hogy megtanulj hulldownozni. Tigris lehet hogy a világháború nagy királya volt viszont itt papircsákó ha nem tudod használni.
    Nem tudom nézel e streamet (twitch.tv vagy youtube) de ha érdekel a játék és vmennyire a statod akkor kicsit képezd magad mert magasabb tierben életképtelen leszel.
    Színek: nem használok xvm-et de szerintem te se tedd, a legjobb játékosok ritkán fognak (lila stat tier 10-ben is) melléd állni hogy kisegítsenek. Ők azok akik tudják hogyan hozzák ki saját magukra nézve a legtöbbet az adott csatából, legtöbbször mozgékony meddel talán heavyvel játszanak, jobb esetben light-tal de azt ők külön kihívásnak veszik - ergo nem fog neked aktívan spotolni.
    Kék: hasonló az előzőhöz de vmi nem klappol még teljesen - nagyjából 2300 wn8 tier 9-10-ben.
    Sötétzöld: lehetne belőle jó játékos de hosszú távon vmit mindig elront ezért sosem lesz lila :)
    Zöld: szeret játszani de nem érdekli a stat csak tolja, ha jó napja van nincs ellenfele, ha rossz akkor idegesíti hogy nem megy neki x-edik csata után hagyja a wotot.
    Sárga és annak 50 árnyalata: vagy kezdő alacsony csataszámmal és vmilyen "magasabb" színű lesz vagy sajnos tök hülye a játékhoz ezért te rajtuk keresztül növeszted az e-fütyi.
    Piros: bot, ne számíts semmi jóra
    Fekete: minimális játékszám, vagy konkrétan bot

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés