- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
BÁ Nutrition #125147 üzenetére
Szia, én a wotstat.org-ot ajánlom figyelmedbe. Itt tankokra látod a wn8 és winrate értékeidet.
A csata számok alapján meg a statod alapján azt gondolom hogy még nem nagyon tudod hogy melyik tankkal hová is kell menned bizonyos szituációkban.
Illetve én azt tanácsolnám hogy juss el az is-3 ig és a T-29-ig mindenképp hogy megtanulj hulldownozni. Tigris lehet hogy a világháború nagy királya volt viszont itt papircsákó ha nem tudod használni.
Nem tudom nézel e streamet (twitch.tv vagy youtube) de ha érdekel a játék és vmennyire a statod akkor kicsit képezd magad mert magasabb tierben életképtelen leszel.
Színek: nem használok xvm-et de szerintem te se tedd, a legjobb játékosok ritkán fognak (lila stat tier 10-ben is) melléd állni hogy kisegítsenek. Ők azok akik tudják hogyan hozzák ki saját magukra nézve a legtöbbet az adott csatából, legtöbbször mozgékony meddel talán heavyvel játszanak, jobb esetben light-tal de azt ők külön kihívásnak veszik - ergo nem fog neked aktívan spotolni.
Kék: hasonló az előzőhöz de vmi nem klappol még teljesen - nagyjából 2300 wn8 tier 9-10-ben.
Sötétzöld: lehetne belőle jó játékos de hosszú távon vmit mindig elront ezért sosem lesz lila
Zöld: szeret játszani de nem érdekli a stat csak tolja, ha jó napja van nincs ellenfele, ha rossz akkor idegesíti hogy nem megy neki x-edik csata után hagyja a wotot.
Sárga és annak 50 árnyalata: vagy kezdő alacsony csataszámmal és vmilyen "magasabb" színű lesz vagy sajnos tök hülye a játékhoz ezért te rajtuk keresztül növeszted az e-fütyi.
Piros: bot, ne számíts semmi jóra
Fekete: minimális játékszám, vagy konkrétan bot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged