Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lacibacsi

addikt

Üdv!

Van egy kérdésem a Battle Pass küldetéssel kapcsolatban. (Biztosan le van írva valahol ez a dolog, de tudom, hogy többen is csípőből tudjátok a választ). Szóval...

Egyszer az E25-tel, egyszer pedig a Hellcat-el az egyik csata végén kiírt valami olyasmit, hogy teljesítettem ezzel a tankkal a maximális pontszámot, meg kapok talán 15 plusz pontot, blablabla... Tényleg nem olvastam el rendesen (ez az én hibám), de csak most szembesülök azzal, hogy ezekkel a tankokkal már tényleg nem ad pontot a csatában nyújtott teljesítményemre. Először azt hittem, hogy aznap már nem ad, majd azt gondoltam, hogy abban az 50 pontos etapban nem ad, de úgy néz ki, hogy egyáltalán nem.

Most akkor hogy van ez? Oké, hogy van 193 tank a garázsomban és tudok válogatni közülük, de tényleg így van ez a korlátozás? Azért a Battle Pass vége még irdatlan messze van, az nem valami tetszetős dolog, hogy folyton váltogatni kell majd hozzá a tankokat. Meg mi van azokkal, akiknek mondjuk 20 tank van a garázsában? Nekik adott az "ikszedik" szint és ennyi, mert nincs váltótankjuk?

Megtaláltam a leírást... Bocsánat! :B

Új hozzászólás Aktív témák