- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
Nem azt mondtam, hogy hazudsz de velem nem történt még ilyen, különben nem raknám be.
Most én is hisztizzek, hogy miért nézel hülyének?
Tier10-ben, random csatában, fizikai képtelenséggel egyenértékű 3 perc alatt 0:6-os hátrányba kerülni.
Mert 3 perc alatt max. elérik egymást a rombolók, de ha van CV és az rögtön spottol akkor kb. 6 devestating strike kell az egyik oldalról ehhez az eredményhez.
Talán 10 000 csatából egyszer előfordul az ilyen.
4-5-6-os tierben, kisebb térképen talán 2-3000 csata is elég hozzá.
Igen a 0:12 standard csatában szintén gyakorlatilag képtelenség mert elfogy a pont. Epicenter, dominationban van rá esély.
Az 53 014-es hsz-ben elírtam mert nem random csatát akartam írni, hanem standard csatát.
Szóval újfent állítom: Tier 10-ben, standard battle játékmódban, nem volt még olyan, hogy 0:9-re kikaptunk volna. Már eleve ha én ott vagyok....ebben a csatában is lőttem 74k-t a Yoshinoval.
Egyébként megnéztem eddig 0:8 és 3:12 volt a legnagyobb arányú vereségem a meglévő screenshotok alapján de nem tudom milyen játékmód.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest