Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
Létezik olyan bővítmény amivel a következőket lehet megcsinálni? Igazából másik megoldás is jólehet.
Ugye van maga a wordpress,a kezdőlap,ott teszem azt írkálod a híreket vagy amit akarsz bejegyzésekben. Na most nekem kéne egy ugyanilyen menü,ahova bejegyzéseket lehet írni. Mert ha csak létrehozok egy oldalt,akkor azt kell mindig módosítgatnom,ez meg így nem a legjobb. Meglehet ezt valósítani?
Igazából arra gondoltam,hogy meglehetne ezt úgyis csinálni,hogy csinálok egy külön kategóriát,amit kirakok a menübe,és annak a kategóriának a posztjait nem jelenítetném meg a kezdőlapon,csak akkor lenne elérhető ha magára a kategóriára megyek rá. Mondjuk gőzöm sincsen,hogy ezt hogy lehetne megvalósítani. Ez csak egy ötlet
-
-
miroon
aktív tag
már megint én
Két bővítmény kellene nekem, egy olyan,hogy lehessen kommentelni facebook profillal a bejegyzések alatt, keresgéltem de nem igazán találtam olyat ami tökéletesen működne.
Illetve egy olyan,ami random dobna egy posztot. Van egy Random menü,és ha rámész mindig random adna egy posztot az oldalról. Találtam ilyet is,de csak olyat ami egy widgetet ad.
-
miroon
aktív tag
Egy újabb kérdés
keresőoptimalizáláshoz milyen plugint érdemes használni?
-
miroon
aktív tag
Haligali emberek,
Kéne egy kis segítség. Simplecatch sablonnál ha egy bejegyzésbe beillesztek egy képet nem akar megjelenni a kezdőlapon,csak akkor jelenik meg ha rámegyek a bejegyzésre magára. Van ötletetek,hogy mit lehetne ezzel kezdeni,hogy a kezdőlapon is megjelenjen a kép? Áttúrtam a sablon beállításokat is,de nem találtam ilyet. (Lehet,hogy van..nem vagyok otthon az angolban
)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest