Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ha nem változtatod meg, és valahogy hozzáfér távolról is, persze hogy át tudja írni az adatbázisban.
Törés után szerintem alap kéne legyen, hogy minden admin (és nem admin)jelszót lecserél az ember. Persze ehhez pontosabb elemzés kellene, hogy mikor mihez fért hozzá, hiszen az user-ek adatait is lemásolhatta, Így azok nevében is garázdálkodhat, vagy érzékenyebb személyes adatokat is ellophat.Azért az elég szomorú, hogy kifü és az nki nem kommunikálnak egymással!
-
hkari
őstag
Sajnos én sem vagyok a témában pro, csak annyit tudok hogy egy erős 8-10 karakteres jelszót erővel kb. lehetetlen feltörni.
Ez pl egy jópofa oldal, bár nem javaslom hogy pont a te jelszavadat írd be, fene tudja hogy tárolja-e
Nekem úgy tűnik hogy ez pl szolgáltató függő is. Amíg a tarhely.eu-nál voltam azért előfordultak hibák. Mióta a nethelynél vagyok 50+ oldallal azóta semmi nem történt, pedig javarészt nem is használok semmi biztonsági bővítményt, mert lassítanak.
Alapvetően a bővítményeket redukálom a legminimálisabbra, és ha fizetőset akkor csak hivatalosan megvettet használok. Ha netán valami gikszer van, mindig FTP-n nézek körül, mert a dátumok 90%-ban mindig nyomra vezetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Netfone
- Társasjáték topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő