- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ha nem változtatod meg, és valahogy hozzáfér távolról is, persze hogy át tudja írni az adatbázisban.
Törés után szerintem alap kéne legyen, hogy minden admin (és nem admin)jelszót lecserél az ember. Persze ehhez pontosabb elemzés kellene, hogy mikor mihez fért hozzá, hiszen az user-ek adatait is lemásolhatta, Így azok nevében is garázdálkodhat, vagy érzékenyebb személyes adatokat is ellophat.Azért az elég szomorú, hogy kifü és az nki nem kommunikálnak egymással!
-
hkari
őstag
Sajnos én sem vagyok a témában pro, csak annyit tudok hogy egy erős 8-10 karakteres jelszót erővel kb. lehetetlen feltörni.
Ez pl egy jópofa oldal, bár nem javaslom hogy pont a te jelszavadat írd be, fene tudja hogy tárolja-e
Nekem úgy tűnik hogy ez pl szolgáltató függő is. Amíg a tarhely.eu-nál voltam azért előfordultak hibák. Mióta a nethelynél vagyok 50+ oldallal azóta semmi nem történt, pedig javarészt nem is használok semmi biztonsági bővítményt, mert lassítanak.
Alapvetően a bővítményeket redukálom a legminimálisabbra, és ha fizetőset akkor csak hivatalosan megvettet használok. Ha netán valami gikszer van, mindig FTP-n nézek körül, mert a dátumok 90%-ban mindig nyomra vezetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest