- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Én még csak ismerkedem a WP-vel, de én így csinálnám:
A Média hozzáadása-kor a megnyíló Mediatár ablak jobb oldalán alul a Hivatkozás-nál NE a Média fájl legyen megadva, hanem az Egyik sem. Ha így van beillesztve a kép, akkor rákattintva nem nyílik meg, azaz nem nagyítja ki a képet.
Ha azt akarod, hogy a képre kattintva a cikk jelenjen meg, akkor, Grafikus módnál, ki kel jelölni a képet és hivatkozást (cikk elérhetőségét) kell adni neki.Ui.
Persze lehet, hogy van egyszerűbb vagy jobb megoldás is, de mint írtam én még csak ismerkedek a WP-vel és másfajta megoldást még nem ismerek. -
The DJ
addikt
Három dolog lehet:
- Lehet, hogy kikapcsolható a téma beállításaiban (át kell nézni a menüpontokat (ha vannak))
- Lehet, hogy telepítettél egy Lightbox (és társai) plugint ami automatikusan nagyítja a képeket kattintásra (kikapcsolni a plugineket, megnézni megjavul-e)
- A téma lett ilyen hülyén megírva. Ebben az esetben meg kell keresni az ide vonatkozó PHP fájlt és abban kell módosításokat végrehajtani. Így látatlanban ezzel sem sokat tudok segíteni, viszont nem egy nagy feladat. Minimális PHP és HTML tudás kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest