Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Én még csak ismerkedem a WP-vel, de én így csinálnám:
A Média hozzáadása-kor a megnyíló Mediatár ablak jobb oldalán alul a Hivatkozás-nál NE a Média fájl legyen megadva, hanem az Egyik sem. Ha így van beillesztve a kép, akkor rákattintva nem nyílik meg, azaz nem nagyítja ki a képet.
Ha azt akarod, hogy a képre kattintva a cikk jelenjen meg, akkor, Grafikus módnál, ki kel jelölni a képet és hivatkozást (cikk elérhetőségét) kell adni neki.Ui.
Persze lehet, hogy van egyszerűbb vagy jobb megoldás is, de mint írtam én még csak ismerkedek a WP-vel és másfajta megoldást még nem ismerek. -
The DJ
addikt
Három dolog lehet:
- Lehet, hogy kikapcsolható a téma beállításaiban (át kell nézni a menüpontokat (ha vannak))
- Lehet, hogy telepítettél egy Lightbox (és társai) plugint ami automatikusan nagyítja a képeket kattintásra (kikapcsolni a plugineket, megnézni megjavul-e)
- A téma lett ilyen hülyén megírva. Ebben az esetben meg kell keresni az ide vonatkozó PHP fájlt és abban kell módosításokat végrehajtani. Így látatlanban ezzel sem sokat tudok segíteni, viszont nem egy nagy feladat. Minimális PHP és HTML tudás kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olvass!! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Jó állapot!! Dell Latitude 7410 i5-10310U 16GB 256GB SSD Magyar v.bill
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Samsung 65" 4K UHD LED TV - UE65RU7102KXXH
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest