Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Én még csak ismerkedem a WP-vel, de én így csinálnám:
A Média hozzáadása-kor a megnyíló Mediatár ablak jobb oldalán alul a Hivatkozás-nál NE a Média fájl legyen megadva, hanem az Egyik sem. Ha így van beillesztve a kép, akkor rákattintva nem nyílik meg, azaz nem nagyítja ki a képet.
Ha azt akarod, hogy a képre kattintva a cikk jelenjen meg, akkor, Grafikus módnál, ki kel jelölni a képet és hivatkozást (cikk elérhetőségét) kell adni neki.Ui.
Persze lehet, hogy van egyszerűbb vagy jobb megoldás is, de mint írtam én még csak ismerkedek a WP-vel és másfajta megoldást még nem ismerek. -
The DJ
addikt
Három dolog lehet:
- Lehet, hogy kikapcsolható a téma beállításaiban (át kell nézni a menüpontokat (ha vannak))
- Lehet, hogy telepítettél egy Lightbox (és társai) plugint ami automatikusan nagyítja a képeket kattintásra (kikapcsolni a plugineket, megnézni megjavul-e)
- A téma lett ilyen hülyén megírva. Ebben az esetben meg kell keresni az ide vonatkozó PHP fájlt és abban kell módosításokat végrehajtani. Így látatlanban ezzel sem sokat tudok segíteni, viszont nem egy nagy feladat. Minimális PHP és HTML tudás kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Revolut
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest